Kızılaydan Alaca Kardeşlere Teşekkür Plaketi

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Av. M.Umut YALÇIN, Kızılay'a ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Gıda Yardımında bulunan Alaca Kardeşleri ziyaret etti.
28 Ocak 2015 Çarşamba 12:48
Bu ziyarette söz alan Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Av. M.Umut YALÇIN, ''Alaca ailesinin yapmış olduğu bu yardımın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında aracı olmalarından duyduğu mutluluğu belirterek gıda paketlerinin bir tabak yemeğe muhtaç insanların önüne sıcak aş olmasına imkan sağlayan Alaca Kardeşlere tek tek teşekkür ediyoruz." dedi.
Alacak Kardeşler arasından kardeşler adına söz alan Abdullah ALACA, “Kızılayı aracı seçmelerinin sebebinin yardımların doğru yere ulaştırılmasında etkin ve doğru olan yol olduğundan emin olduklarını, kendilerinin de yardım tırı ile birlikte bu dağıtım çalışmalarına iştirak ederek ulaştırıldığı yerlere gittiklerinde yardımın nasıl dağıtıldığını gözleri ile müşahade imkanına sahip olduklarını ve bir kez daha bu yardımın ne kadar önemli olduğunu idrak ettiklerini söyleyerek Malatya’dan bundan sonra da Kızılay aracılığı ile on binlere umut olacak yardımlar gitmeye devam edeceğini umduğunu...” fade etti.
Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Av. M.Umut YALÇIN, Gıda yardımı ile dolu tırı gönderen Av. Raşit Alaca’ya, Alaca İnşaat Ltd Şti. adına Abdullah Alaca’ya, By İstanbul İnşaat Ltd. Şt. adına Mazhar Sele Yeditepe İnşaat Ltd. Şti. adına Şerafettin Alaca’ya teşekkür plaketlerini takdim etti.
Haber okunma sayısı: 44832
YORUMLAR
- Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
YORUM EKLE