Türkiye hudutlarından yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6 şahıs hudut birlikleri tarafından yakalandı.
ANKARA (İGFA) – Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye’den Yunanistan’a ve Suriye’den Türkiye’ye geçmeye çalışan 4’ü FETÖ, 1’i PKK/KCK/PYD-YPG terör örgütü mensubu 6 kişinin yakalandığını duyurdu.
Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan dördünün FETÖ, birinin de PKK/KCK/PYD-YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi” ifadelerini kullandı.
GÜNCEL
2 gün önceGÜNDEM
21 Eylül 2023GÜNDEM
21 Eylül 2023GÜNDEM
21 Eylül 2023GÜNDEM
21 Eylül 2023GÜNDEM
21 Eylül 2023GÜNDEM
21 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Malatya Haber