İstanbul’da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonasında 63 Kilogramda Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcumuz Hamza Kurak, coşkuyla karşılandı.
MAŞTİ’de antrenörleri ve ailesi tarafından bayraklar ve alkışlarla karşılanan Hamza Kurak konvoy ile İl Müdürlüğüne geldi. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan makamında ağırladığı sporcumuz Hamza Kurak’ı ailesini ve antrenörlerini karşıladı.
İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonasındaki anılarını paylaşan Kurak verilen destekten dolayı, İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’a teşekkür etti.
İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan alınan bu başarıdan dolayı hediyesini taktim ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Kayhan ‘’ Deneyimli antrenörlerimizin nezaretinde yedi yaşından beri İl Müdürlüğümüz çatısı altında spor hayatına büyük bir azim ve disiplin ile devam ederek bu dereceyi aldın. Başta seni, antrenörlerimizi ve aileni tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte çıtayı daha da yükselterek Olimpiyatlarda da derece alacağına inanıyorum. Bizler her konuda her zaman yanındayız. Hayırlı olsun başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.
Daha sonra Merkez Spor Salonunun önünde Spor Şube Müdürü Orhan Altay, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Şahin Orhan, ailesi ve antrenörleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.
KADIN AİLE
12 Ağustos 2022KADIN AİLE
12 Ağustos 2022SANAT
12 Ağustos 2022SANAT
12 Ağustos 2022EĞİTİM
12 Ağustos 2022GÜNDEM
12 Ağustos 2022ASAYİŞ
12 Ağustos 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.