Bingöl'de öğrencilere malzeme desteği

Bingöl'ün Genç Kaymakamlığı himayesinde öğrencilere proje kapsamında malzeme desteği verildi.

Bingöl’ün Genç Kaymakamlığı himayesinde öğrencilere proje kapsamında malzeme desteği verildi.

Genç Kaymakamlığı himayesinde, Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği, Yeni Genç Muratspor kulübü, Bingöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri Federasyonu (BİNFED) ile hayırsever iş insanı Mahsum Dursun’un maddi manevi destekleriyle hayata geçirilen ‘Gençler Harekete Geçiyor’ projesi kapsamında öğrencilere malzeme desteği verildi.

Genç ve gençlik sevdalısı gönüllüler tarafından hayata geçirilen proje ile öğrenciler sevindirilirken, Genç Kaymakamı Muhammet Güzel de ilçe stadyumunda düzenlenen malzeme dağıtım törenine katılarak malzemeleri kendi elleriyle teslim etti.

Hayata geçirilen bu anlamlı projede emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Güzel, “Böylesi anlamlı bir projeyi hayata geçirip çocuklarımızın mutlu olmasına vesile olan başta değerli iş insanımız Mahsun Dursun olmak üzere, Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği, Yeni Genç Muratspor kulübü, Bingöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri Federasyonu (BİNFED) derneğimize şükranlarımızı sunuyorum. Çocuklarımızın yüzlerinde ki mutluluğu görünce bende çok mutlu oldum. Geleceğimizin yarınları olan çocuklarımızın yanında durmaya ve sportif faaliyetler içerisinde olmalarına devam edeceğiz” diye konuştu.

Hayata geçirilen proje ile Muratspor altyapısında eğitim gören futbolcuların tam teşekküllü malzemeye kavuştuğunu belirten iş insanı Mahsun Dursun’un elini taşın altına atarak büyük bir fedakarlık örneği sergilediğini belirten Muratspor Yönetimi ise, “Hayırsever iş insanımıza ne kadar teşekkür etsek az kalır. Kendisi Muratspor için düzenlenen gecede sözünü verdiği malzeme sözünün kat ve kat fazlasını yaparak bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Hem altyapı futbolcularımıza hem de diğer branşlarda eğitim gören çocuklarımıza sunduğu malzeme desteği için minnettarız” şeklindeki açıklamaya yer verdi.

iş insanı Mahsun Dursun ise, “Genç Muratspor dayanışma gecesinde çocuklarımızın malzeme konusunda büyük eksiklikler çektikleri konusu gündeme gelince Genç sevdamdan ötürü bu yükün altına girmemin bende farz olduğuna karar verdim. Talep edilenin daha fazlasını göndermek ve diğer branşlarda eğitim gören çocuklarımızın da sevinmesine vesile olduğum için çok mutluyum. İnşallah bundan sonraki süreçte de elimden gelenin fazlasını yapmaya devam ederek çocuklarımızı sevindirmeye ve mutlu etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme