• Haberler
  • Siyaset
  • Malatya Milletvekili Babacan 'Terörsüz Türkiye' Komisyonunda

Malatya Milletvekili Babacan 'Terörsüz Türkiye' Komisyonunda

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, TBMM bünyesinde kurulan 21 kişilik 'Terörsüz Türkiye Komisyonu' üyesi olarak seçildi.

Terörsüz Türkiye yolunda yeni bir döneme geçilirken, AK Parti'nin komisyonda görev alacak 21 kişilik listesinde Malatya’dan da Milletvekili Abdurrahman Babacan yer aldı.

Terörsüz Türkiye yolunda yeni bir döneme geçildi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bünyesinde kurulan komisyonun üyeleri ise belli oldu.

Malatya’dan Vekil Babacan Girdi

Terörsüz Türkiye hedefiyle kurulan komisyonda AK Parti'nin komisyonda görev alacak 21 kişilik listesinde Malatya’dan da bir isim yer aldı. 2023 seçimlerinde Malatya’dan Milletvekili olarak seçilen ve TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu'nda da yer alan Abdurrahman Babacan, 21 kişilik listede yer aldı.

AK Parti'nin Komisyon Üyeleri şöyle:

Abdulhamit Gül, Abdurrahman Babacan, Mustafa Şen, Kürşat Zorlu, Hüseyin Yayman, Cüneyt Yüksel, Sunay Karamık, Selami Altınok, Kemal Çelik, Mehmet Yas, Mahmut Atilla Kaya, Şengül Karslı, Mehmet Şahin, Ayşe Böhürler, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Tahir Akyürek, Ali Kıratlı, Cevahir Asuman Yazmacı, Göktaş Diktaş, Burhan Kayatürk ve Ersan Aksu yer aldı.

KOMİSYON NE YAPACAK?

Komisyonun önümüzdeki haftalarda çalışmalarına başlaması ve çeşitli bölgelerde saha incelemeleri, raporlamalar, akademik katkılar ve toplumun farklı kesimleriyle temaslar gerçekleştirmesi bekleniyor. Nihai hedef ise kamuoyuyla paylaşılacak bir "Terörsüz Türkiye Yol Haritası" oluşturmak.

Bakmadan Geçme

Gündem Malatya - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0422 606 03 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!