• Haberler
  • Siyaset
  • Pütürge 31 Mart Günü 5 Yıllık Baskı ve Zulme Dur Diyecek

Pütürge 31 Mart Günü 5 Yıllık Baskı ve Zulme Dur Diyecek

DEVA Partisi Pütürge İlçe Teşkilatı 31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk'ü destekleme kararı aldı.

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya Başkan Adayı Aydın Öztürk'ün seçim ofisi ziyaretinde yaptığı açıklamada Pütürge’nin zulümle ve baskıyla değil birlik beraberlik ve kardeşçe yönetilmesi gerektiğini söyleyerek 31 Mart akşamı, 1 Nisan Sabahı Pütürge’liler Allah’ın izni ile 5 yıldır süren zulüm ve baskıdan kurtularak sandıklarda gereken dersi verecektir dedi.

Başkan İbrahim Yalçınkaya konuşmasının devamında Kıymetli Pütürge hemşehrilerim 31 Mart 2024 seçiminde tarihin doğru tarafında yer alarak Pütürge de sn AYDIN ÖZTÜRK başkanı destekleme kararı almış bulunmaktayız.

Bu kararı ilçemizin yarınları için bir siyasetçi üstüne düşen sorumluluğu yeri geldiğinde ilçe menfaatleri kişi menfaatin üstünde görmelidir.

İlçemizin kardeşliğe barışa ihtiyaç olduğu bu dönemde kayıtsız olmamız mümkün değildir 

5 yıl boyunca Pütürge belediyesine ayak basmayan binlerce vatandaşlarımızın olduğu ilçemizin üzerindeki bu zulme son vermek için   Aydın Öztürk beyi destekliyoruz diyerek tüm Pütürge’lilerin parti gözetmeden Aydın Öztürk etrafında birleşmeli ve Pütürge 5 yıllık kötü gidişe ve zulme dur demelidir dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme