Hekimhan, 'Birliğin Gücüyle, Yeni Hekimhan' Mitingi İle Coştu

31 Mart yerel seçimlerine sona yaklaşılırken, Hekimhan İlçesi'nde Cumhur İttifakı gerçekleştirdiği 'Birliğin Gücüyle, Yeni Hekimhan' mitingi ile coştu.

Cumhur İttifakı'nın MHP'li Hekimhan Belediye Başkan adayı Memet Tabaroğulları, "Hekimhanlı kardeşlerimizle omuz omuza çalışacağız. Hekimhan'ı hizmetlerle buluşturacağız" dedi.

Hekimhan ilçesi Atatürk Meydanı'nda gerçekleşen mitingde MHP ve AK Parti mensupları bir araya geldi. Coşkulu kalabalığa hitap eden Hekimhan Belediye Başkan adayı Tabaroğulları, mitinge gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hekimhanlılara teşekkür etti. Tabaroğulları, "Yaklaşık 2 aydır Hekimhan için projelerimizi anlattık. Hekimhan'ı 100 bin nüfusa göre planlayacağımızı, eğitimde, tarımda ve hayvancılıkta hangi projelerimiz olduğunu sizlerle paylaştım. Hekimhan Türkiye'nin ilk yüzyılını iyi geçirmedi, ancak ikinci yüzyılını en iyi şekilde geçirecek ve bölgesinin en gelişmiş merkezlerinden biri olacak. Hekimhanlı kardeşlerimizle omuz omuza çalışacağız. Hekimhan'ı hizmetlerle buluşturacağız. Hekimhan'ın potansiyelini biliyorum, bunu en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum. 31 Mart Hekimhan'ın zaferi olacak." şeklinde konuştu.

Hekimhan, 'Birliğin Gücüyle, Yeni Hekimhan' Mitingi İle CoştuAK Parti Malatya eski milletvekillerinden Öznur Çalık ise Hekimhan'ın değişime hazır olduğuna dikkat çekerek, "Miting alanındaki coşkunuz ile değişime hazır olduğunuzu gösterdiniz. Sizleri tebrik ediyorum. Cumhur İttifakı'nın pırıl pırıl, bilgi ve birikimli bir adayı var, Memet Tabaroğulları. Onu size emanet ediyorum. 31 Mart günü ona sahip çıkacaksınız, Hekimhan'ı hizmetlerle buluşturacaksınız. Yıllardır çok önemli hizmetleri Hekimhan'a getirdik. Şimdi yerel yönetimde de başarılı hizmetlere imza atmak istiyoruz. Bunu Tabaroğulları ile başaracağız." dedi.

Hekimhan, 'Birliğin Gücüyle, Yeni Hekimhan' Mitingi İle CoştuMHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, günlerdir Hekimhan halkı ile buluştuklarını ve yapacakları projeleri anlattıklarını ifade ederek, "Artık söz Hekimhan'da, kararınızı verin. 31 Mart günü kullanacağınız oylarla Cumhur İttifakımızın adayı Memet Tabaroğulları'na görevi verin. Ben inanıyorum ki Hekimhan, Tabaroğulları ile büyük hizmetler alacak ve gelişip ilerleyecek." şeklinde konuştu.

Atatürk Meydanı'ndaki coşkulu miting, mitinge katılan milletvekili, belediye meclis üyeleri ve partililerin kürsüden halkı selamlaması ile sona erdi.

Hekimhan, 'Birliğin Gücüyle, Yeni Hekimhan' Mitingi İle Coştu

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme