Murat Aslan, 'Yeşilyurt, Konak, Gündüzbey Kaderine Terk Edilmiş'

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, 'biz belediyeyi kazansak da kazanmasak da ekibimle birlikte her türlü bu memlekete bu millete hizmet etmeye hazırız. Yeşilyurt'lunun ve Malatya'lıların menfaatleri bizim için her şeyin üzerindedir.'

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt, Gündüzbey, Konak, Yakınca ve Kilek Mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, "Yeşilyurt, Gündüzbey, Konak, Yakınca ve Kilek bu bölge maalesef kaderine terk edilmiş durumda. Daha yıkılacak birçok bina, ev ve iş yeri var. Zaten yıkılan binaların enkazı bile çoğu yerde taşınmamış duruyor. İktidarın milletvekillerine ve siyasilerine soruyorum: Siz yaklaşık 6 Şubat Depreminin üzerinden yaklaşık 13.5 ay geçmiş, bu bölgeye bir çivi bile çakmamışsınız. Bundan sonra mı çakacaksınız? Yeşilyurt'lular, Malatya'l esnafımızı vatandaşımızı 21 metrekare konteynerde kalmaya mahkum etmişsiniz. Yeşilyurt'lu vatandaşımız ve esnafımız 13.5 aydır derdini anlatacak yer bulamamaktan şikayetçi. İktidarın Malatya'lı siyasileri, siz Şeyh Edibalı'nın 'Milleti Yaşat Ki Devlet Yaşasın' anlayışından çok uzak kalmışsınız," dedi.

Murat Aslan: "Yeşilyurt, Malatya ve bu millet ayağa kalkmadıkça, benim kazanmamın, partimin kazanmasının hiçbir anlamı ve önemi yok. Bizim derdimiz Yeşilyurt'un Malatya'nın kazanması. Yeter ki milletimiz eski günlerine dönsün, depremin etkilerini üzerinden atsın. Sizlerin huzurunda söz veriyorum, biz kazansak da kazanmasak da ekibimle birlikte her türlü bu memlekete bu millete hizmet etmeye hazırız. Yeşilyurt'lunun ve Malatya'lının menfaatleri bizim için her şeyin üzerindedir. Şurada seçimlere tam 1 hafta kaldı. Bir daha pişman olmamak, bir daha 'keşke' dememek için, 31 Mart sabahı sandıklara gittiğinizde, size bu hayatı bu zulmü reva gören zihniyete gereken dersi vermek için, elinizi vicdanınıza koyarak sandıklarda en demokratik hakkınız olan oyunuzu kullanın. Allah hepimizin hakkında ne hayırlıysa onu versin," diyerek bizleri misafir eden kapılarını açan siz esnaf ve halkımıza teşekkür ediyorum," dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme