Öztürk, Seçime Yakın Değil, Görevdeyken Hizmet Edin

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk'e vatandaşlardan her geçen gün destekler devam ederken' Pütürge'mizde artık icraat zamanı. Laflar Değil Hizmetlerimiz konuşulacak' dedi.

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk’e vatandaşlardan her geçen gün destekler devam ederken “Pütürge’mizde artık icraat zamanı. Laflar Değil Hizmetlerimiz konuşulacak” dedi.

Öztürk, Seçime Yakın Değil, Görevdeyken Hizmet Edin

Pütürge ilçesinde halkın adayı olarak gösterilen Pütürge’nin öz evladı Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk’e Pütürge halkı güveniyor ve sonuna kadar destekliyor.

ÖZTÜRK” PÜTÜRGE’YE HİZMET ZAMANI”

Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk” Biz laf söz yerine yapacağımız hizmetlere odaklanarak Pütürge ilçemizi geleceğe her konuda nasıl hazırlayabiliriz? Bölgenin cazibe merkezi nasıl yapabiliriz? Vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını nasıl çözüme kavuştururuz düşüncesiyle çıktık. Çıktığımız bu hizmet yolunda projelerimizde hazır ekibimizde hazır. Pütürge’mizin çözülemeyecek sorunu yok. Yeter ki doğru zamanda doğru hizmetlerle, istişareler ederek doğru kararlarla çalışmalarınızı yapın. Pütürge'de söz Halkın olacak.

Pütürge ilçemizi birlik beraberlik içerisinde Pütürgeli hemşerilerimizle yöneteceğiz. Bizim hizmet sözümüz var. İnsanları Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden bazılarının belediyesi olmadan halkın belediyesi yapmak için geliyoruz. Hemşerilerimizden aldığımız güç ile 31 Mart’ta kazanan tüm Pütürge ve Pütürgeliler olacak.

ÖZTÜRK, ” YOL ve SU SORUNUNU İLÇE GENELİNDE ÇÖZECEĞİZ”      

Aydın Öztürk Bugün gezdiğimiz mahallelerimizdeki en büyük sorun da yol ve su, yıllardır kimse uğramamış sormamış, 20 yıldır değişmeyen yollar herkes bu konuda muzdarip bir siyasetçi olarak değil halktan biri olarak sitem ediyorum Seçime birkaç gün kala çıkıp sözler veriyorlar şöyle yapacağız böyle yapacağız 5 yıldır neredeydiler acaba 5 yıldır neden yapılmadı?  Söz veriyorum eğer ki Allah nasip eder ilk yapacağımız işlerin başında köy, köy bu sorunları ortadan kaldırmak olacaktır.

Aynı zamanda bizleri samimiyetle karşılayıp ve desteklerini belirten Pütürgeli hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme